Doutníky Nejzákladnější rozdělení doutníků je na doutníky suché a doutníky vlhké. Ty prvně zmíněné mají vnitřní náplň z nařezaných tabákových...
Jako kuřák dýmky byste měli vědět, že čím je tabák sušší, tím snadněji se zapaluje a tím vyšší bude teplota v dýmce.
protože vysoká teplota způsobuje, že tabák se zdá silnější a ztrácí jemné odstíny své chutě.
Nižší teplota na druhou stranu poskytne kuřáku dýmky jemnější chuť a větší aroma. Takže jaká úroveň vlhkosti je ta „správná“? Jediná uspokojující odpověď na tuto otázku je, že pouze vy sami můžete posoudit a s jistotou říct, jakou úroveň vlhkosti by měl tabák mít, abyste měli ten nejlepší chuťový zážitek.
A mysleli jste si: co teď udělám? Mnoho kuřáků dýmky by se pokusilo vrátit tabáku vlhkost – s menším či větším úspěchem.
Během let jsem slyšel mnoho různých rad a tipů, jak nejlépe tabák zvlhčit. Někdo radil přímo postříkat tabák vodou, jiný zase položit plátek brambory na do tabáku, aby tak tabák absorboval jeho vlhkost. Existují také zvlhčovače naplněné vodou, které můžete umístit do tabáku. Za určitý čas tabák absorbuje vlhkost, ale může to být velmi zdlouhavý proces. Jedna z variant, doporučovaná odborníky z Mac Baren, je napařování tabáku.
Doutníky Nejzákladnější rozdělení doutníků je na doutníky suché a doutníky vlhké. Ty prvně zmíněné mají vnitřní náplň z nařezaných tabákových...
Doutníkové rady Doutník je chuťová záležitost. Má vám přinášet radost a pohodu, a ne problémy. Proto bychom si měli najít...
Potřebné soubory cookie jsou naprosto nezbytné pro správnou funkci webu. Tato kategorie obsahuje pouze soubory cookie, které zajišťují základní funkce a bezpečnostní funkce webu. Tyto soubory cookie neukládají žádné osobní údaje.
Veškeré soubory cookie, které nemusí být pro fungování webu zvlášť nutné, a které se používají výhradně ke shromažďování osobních údajů uživatele prostřednictvím analýz, reklam nebo jiného vloženého obsahu, se označují jako nepotřebné soubory cookie. Před spuštěním těchto souborů cookie na vašem webu je nutné získat souhlas uživatele.